Richt je huis Oosters in met wat home accessoires

Wie zijn huis een wat warmere sfeer wil geven kan dat simpel doen door wat Oosterse accessoires toe te voegen. Je kunt bij home accessoires denken aan kleden, poefen, lampen, kaarshouders, kussens of zelfs meubelstukken. Een van de eerste dingen die gedacht worden als er aan een Oosters geïnspireerd interieur gedacht wordt zijn drukke kleuren, maar dat is allang niet meer zo. Of althans allang niet meer het enige waarmee je je interieur die warme sfeer kunt geven. Er zijn zelfs compleet nieuwe modern geïnspireerde interieurs die gebaseerd zijn op wit en beige tinten waardoor het niet eens zal misstaan in je huidige woonkamer. Toch is een van de basis dingen van een Oosters geïnspireerd interieur de kleuren, en de toevoegingen van de juiste accessoires.

Een huis zonder kussens, kaarshouders en lampen is niet zo knus als dat een huis is die wel ruim van deze home accessoires heeft toegevoegd. Je hoeft dus niet je hele huis om te gooien, maar je kunt beginnen met dat ene hoekje waar toch dat kastje staat waar je eigenlijk niet helemaal blij mee bent. Plaats op het kastje een lamp, een dienblad met kaarshouders en je zult meteen een heel groot verschil bemerken. Het hoeft niet in overdaad te zijn en wanneer jij vindt dat drie kaarshouders meer dan genoeg is dan koop je er maar drie, het hoeven er geen tien te zijn wat je wel op de displays ziet in de winkels. Je moet het aanpassen naar jouw smaak, zodat je huis een tikkeltje van de sfeer mee krijgt. Wanneer je daadwerkelijk een Oosters huis wilt kan je altijd nog overgaan tot extremere maatregelen of zelfs in het meest uiterste geval gaan emigreren – al kan je dat beter niet doen wanneer het alleen om de interieurs gaat.